O vorbă înțeleaptă spune că musca – spre deosebire de albină – nu poate să facă miere. Da, dar măcar acum poate să facă unt. Care merge de minune cu mierea de albină. Noi așteptăm cu interes și smântâna de muscă. Pe care o putem servi cu brânză de muscă. Lângă o mămăliguță din făină […]
Se ia legătura celebrului om de televiziune Spirache Piponescu, cu lumea interlopă. E Breaking News! Se adaugă 3 ouă. Prețul lor a crescut cu aproape 10 bani în ultimele 2 luni. O porție de varză călită, ca-n Moldova. Toni, reporterul nostru de serviciu, ne transmite de la târgul cu produse tradiționale: – Cum e acolo, […]
Orice rețetă reușită pregătită cu ajutorul focului necesită și niște vin. E neapărat. Dar spuneam că pregătim sarmale de post. Cum ar fi să bem, să ne îmbătăm ca porcii? Luăm paharul cu vin alb – vinul alb merge strașnic cu ciuperci – și-l punem deoparte, în afara razei vizuale. Luăm ciupercile, 1/2 kg, și […]
Se pune un praf peste două ouă sparte. Sparte?! Ah nu, sparte în prealabil, de sare. În prealabil de sare? – Dacă aveți ca și noi probleme în înțelegerea rețetei, căutați și o a doua sursă. Mătușă, soacră, vecină. Trebuie s-o mai fi gătit cineva – Nu, un praf de sare peste ouăle sparte în […]
Pui la foc o crăticioară întinsă cu o lingură de unt în trânsa. După ce trebuie să se fi topit untul cela, pui o mânușiță de mărar mărunțit. Dacă nu-ți place, nu-i musai. Stai lângă dânsa să n-o arzi și dacă o vezi încinsă pui oule amestecate cu brânză sfărâmată. Vaci, oi, de care ai […]
If you appreciate our content, kindly consider supporting our site by disabling your adblocker. Our ability to continue producing high-quality content, which you can enjoy without any cost, relies on the revenue generated from advertisements.